Vi erbjuder olika aktiviteter utifrån vad du söker.


Upplevelser

Vi erbjuder olika upplevelser på travet beroende på vad du söker och vilken dag.
På tävlingsdagar kan du prova på att åka startbil eller tandemkörning. En vardag eller helg kan man på travskolan testa en prova på både inriktat på körning och monté, företag-/familjeaktiviter, möhippor, svensexor som anpassas efter er grupp och tandemkörning.

Åka startbil

Upplev starten på riktigt nära håll och känna accelarationen, du som besökare kan få boka en plats i startbilen. Vi har begränsat med utrymme så 1 eventuellt 2 personer får plats. 
100kr/person och du bokar genom att mejla till info@vaggeryd.travsport.se
Går att boka för resterande tävlingdagar 2024.

Tandemkörning

Prova att leda defileringen till ett lopp eller varför inte prova på följa med i defileringen bakom dom startande ekipagen en tävlingsdag. Eller om du vill prova detta en vardag eller helgdag så går det också att lösa, då kör vi ut på banan och provar på att gasa i rätvarv(det varvet man tävlar i).
Det är en mäktig känsla att köra ut inför publiken och känna vinden plus lite grusstänk i ansiktet bakom hästen. Detta gör du inte helt själv utan du har en av travskolans anställda som åker med i vagnen bakom dig. 
1000kr/person och du bokar via mejl till travskola@vaggeryd.travsport.se

Företag-/familjeaktiviter, möhippor, svensexor

Varför inte göra en rolig grej tillsammans, hos oss kan du skräddarsy en aktivitet som passar din grupps kunskapsnivå och önskemål. Vi kan ha femkamp eller precitionskörning tävling där segraren får prova att köra tandem ute på stora banan. Eller varför inte en mysig körtur i skogen höra fågelsång och uppleva naturen, vi burkar möta ett och annat rådjur när vi är och kör i skogen. 
500kr/person och du bokar via mejl till travskola@vaggeryd.travsport.se


info@vaggeryd.travsport.se