Hemmaseger idag!

På årets hetaste dag körde vi breddlopp och fick glädja oss åt en hemmaseger. Det var Simson Saar i lopp 6, körd av Lars Högström och tränad av Anders Berglund- Grattis!


Det var inte måttligt varmt idag på Vaggerydstravet! 34 grader visade termometern vid lunchtid och solen stekte. Men vi genomförde 10 lopp med hjälp av mycket vatten till hästarna och mycket dricka till kuskarna.

Veteranen Per Henrikson är en ganska sällsynt gäst på Vaggeryd, men idag körde han två lopp och segrade i båda. I lopp 3 hade han årets mest överlägsna vinnare, med hela upploppet tillgodo vann Digital Extension. I lopp 7 var även Give Me Five F.R. ensam vid mållinjen.

Ola Samuelsson, som verkar trivas på Vaggeryd i år, tog en seger även idag, med Hurricane River i lopp 4. I lopp 1, som var montéloppet, var det heller inget snack om saken när Josefine Ivehag red Reef Snapper till enkel seger.

I lopp 2 segrade Max Karlsson med Mai Tai och i lopp 5 var det Stefan Karlsson som körde Love Runs Out till vinst. I lopp 8 tog Fredrik Claesson hem segern med Roc Star Joli.  Per-Gunnar Karlsson och Dwight Pieters avslutade dagen i lopp 9 och 10 med resp. Yes Sun (passande namn idag) och Hills Hope. Dwight tog därmed över ledningen i championatligan!

Alla bilder: MVA FOTO


Lopp 1: REEF SNAPPER, riden av Josefine Ivehag och tränad av Lars Järpedal 


Lopp 2: MAI TAI, körd av Max Karlsson och tränad av Håkan Jonsson


Lopp 3: DIGITAL EXTENSION, körd och tränad Per Henriksson


Lopp 4: HURRICANE RIVER, körd och tränad av Ola Samuelsson


Lopp 5: LOVE RUNS OUT, körd av Stefan Carlsson och tränad av Maria Rosenberg

Simson Saar mål 8769.jpg
Lopp 6: SIMSON SAAR, körd av Lars Högström och tränad av Anders Berglund

 


Lopp 7: GIVE ME FIVE F.R., körd och tränad av Per Henriksson


Lopp 8: ROC STAR JOLI, körd av Fredrik Claesson och tränad av Sofia Aronsson


Lopp 9: YES SUN, körd av Per-Gunnar Karlsson och tränad av Fredrik Gustafsson


Lopp 10: HILLS HOPE, körd av Dwigth Pieters och tränad av tränad av Charlie Hillbom