Integritetspolicy


vaggerydstravet.se följer EU:s dataskyddsförordning GDPR, General Data Protection Regulation, och det är Jönköping-Vaggeryds Travsällskap 826001-6087 som är personuppgiftsansvarig när vi hanterar personuppgifter.

Insamling och behandling av personuppgifter:
Jönköping-Vaggeryds Travsällskap utgår alltid från rättsliga grunder när vi samlar in och behandlar personuppgifter. Vanligaste anledningen till att vi har information om dig är att du är eller vill bli kund hos oss. Jönköping-Vaggeryds Travsällskap värnar om din personliga integritet och säljer aldrig vidare dina uppgifter.

Överlåtelse och överföring av uppgifter:
Uppgifterna överlåts aldrig till tredje part med undantag för nödvändiga uppgifter som lämnas till våra samarbetspartners, som resebolag. Detta för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden mot dig som kund.

Användning av cookies:
Vi använder oss av cookies vid besök på vår hemsida (www.vaggerydstravet.se). Cookies används som ett hjälpmedel för dig så att du enkelt kan hitta rätt information och anpassa ditt besök efter individuella önskemål. Du kan avvisa cookies i din webbläsare.

Dina rättigheter:
Du kan när som helst kontakta oss på info@vaggerydstravet.se för att begära rättelse, radering eller begränsning av dina personuppgifter eller om du vill begära utdrag av dina personuppgifter. Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt. Där kan du även läsa mer om dina rättigheter.

Foto: 
Vaggeryds Travbana och dess fotografer fotograferar på våra event och bilder kan komma publiceras i Vaggeryds Travbanas sociala medier och/eller på hemsidan. Om du önskar att ej medverka eller att en bild blir borttagen, kontakta fotograf direkt på plats eller hör av dig till info@vaggerydstravet.se

Vaggeryds Travbana på Facebook, Instagram och andra sociala medier - riktlinjer och förhållningssätt: 
Gör egna inlägg och skriv kommentarer till våra inlägg. Vi svarar på frågor, meddelanden och kommentarer efter bästa förmåga. Vi kommer dessvärre inte kunna ge enskilda eller allmänna svar på alla frågor.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som är stötande, uppviglande eller kränker enskildas personliga integritet. Det innebär bland annat att vi tar bort inlägg där påhopp på person eller organisation förekommer. Samtidigt förbehåller vi oss även rätten att ta bort inlägg som skrivs i ett uppenbart marknadsföringssyfte och/eller marknadsföring av produkter och tjänster.

Den som bryter mot reglerna kommer att få sitt inlägg borttaget och riskerar att blockeras från sidan samt anmälas till Facebook.

Om någon annan än Vaggeryds Travbana svarar på en fråga ansvar vi inte för det inlägget.

Om du väljer att gilla/följa Vaggeryds Travbana här på Facebook ger du även ditt godkännande att motta våra inlägg i ditt personliga nyhetsflöde. Du kan däremot när som helst välja att sluta gilla sidan och dölja enskilda eller alla inlägg vi gör.

Vaggeryds Travbana och dess fotografer fotograferar på våra event och bilder kan komma publiceras i Vaggeryds Travbana sociala medier och/eller på hemsidan. Om du önskar att ej medverka eller att en bild blir borttagen, kontakta fotograf direkt på plats eller hör av dig till info@vaggerydstravet.se


info@vaggerydstravet.se

;